Om Karin

Karin Fynbo.
Jeg er oprindelig uddannet specialpædagog og leder. Jeg har 15 års erfaring indenfor området unge og voksne med autisme og Asperger syndrom. Jeg har ved siden af lederjobbet, afholdt uddannelsesforløb og oplæg for fagfolk indenfor autisme området.

Siden 2016 har jeg arbejdet fuldtids selvstændig behandler. Jeg har studeret TCM (klassisk kinesisk akupunktur) på Nordisk Akupunktur Uddannelse, hvilket er en 3 årig uddannelse. Den første akupunktør uddannelse som har opnået den høje niveauvurdering på 6 af Danmarks Akkrediteringinstitution.
Derudover er jeg uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Behandler, hvor jeg har sportsspeciale som overbygning. Jeg er ydermere Laserbehandler.

Jeg samarbejder derudover løbende med andre akupunktører omkring pilotprojekter. Jeg har i samarbejde med to andre akupunktører netop afsluttet et større succesrigt projekt, omhandlende behandling af senfølger efter covid-19.

Skriv gerne hvis du som patient har interesse i at deltage i pilotprojekter og ideer til lidelser er velkomne. Som deltagende betales kun omkostninger til nåle mm ca. 75,- pr. behandling.

Jeg er medlem af Danmarks største Branche forening PA (Praktiserende Akupunktører) for højt uddannede akupunktører.
https://aku-net.dk/

Jeg er RAB godkendt og registeret.