Om Karin

Karin Fynbo.
Siden 2016 har jeg været selvstændig behandler på fuld tid. Jeg har studeret TCM (klassisk kinesisk akupunktur) på Nordisk Akupunktur Uddannelse, hvilket er en 3 årig uddannelse. Den første akupunktør uddannelse der har opnået den høje niveauvurdering på 6 af Danmarks Akkrediteringinstitution.
Derudover er jeg uddannet Lægeeksamineret Fysiurgisk Behandler, hvor jeg har sportsspeciale som overbygning. Jeg er ydermere Laserbehandler.

Jeg er oprindelig uddannet specialpædagog og leder. Jeg har 15 års erfaring indenfor området unge og voksne med autisme og Asperger syndrom. Jeg har ved siden af lederjobbet, afholdt uddannelsesforløb og oplæg for fagfolk indenfor autisme området

Jeg samarbejder løbende med andre akupunktører omkring pilotprojekter. Jeg har i samarbejde med to andre akupunktører netop afsluttet et større succesrigt projekt, omhandlende behandling af senfølger efter covid-19.
Skriv gerne hvis du har interesse i at deltage i pilotprojekter og ideer til lidelser er velkomne. Som deltagende betales kun omkostninger til nåle mm ca. 75,- pr. behandling.

Jeg er medlem af Danmarks største Branche forening PA (Praktiserende Akupunktører) for højt uddannede akupunktører.
https://aku-net.dk/

Jeg er RAB godkendt og registeret.