Patienter udtaler

Heidi Callesen, 34 år, Social og sundhedshjælper fra Frederikssund

Rygsmerter. Det startede med at jeg fik en arbejdsskade i min ryg (arbejder på plejehjem).Jeg fik selvfølgelig meldt skaden, og alle sagde, at jeg skulle starte til fysioterapeut.
Men af mine egne erfaringer, ved jeg at det ikke ville være den rette behandling, måske på længere sigt, men jeg havde brug for noget, der hjalp lige nu. 

Efter en uges tid, bliver jeg kontaktet af en ven, der fortæller mig, at jeg skal prøve akupunktur, og han ved lige præcis hvilke en jeg skal vælge. 
Jeg var en smule skeptisk i starten, fordi han fik det til at lyde alt for godt, til at være sandt.

Men jeg blev heldigvis overbevist. 
Før jeg startede, kunne jeg dårligt gå på mine ben, og det var væk,  bare efter første behandling.

Ikke nok med det, kunne Karin også hjælpe med mange andre ting.
Mulighederne blev mange, og tilliden blev bygget. 

Jeg fik også hjælp til min mave, som havde det rigtig skidt, efter alt for meget smertestillende. 
Og min skulder, som jeg brækkede da jeg var 14 år, som var vokset helt tosset sammen. Den er vi i skrivende stund stadig i gang med. Det er et større projekt, fordi lægerne sagde at jeg aldrig ville kunne bruge den igen, uden en operation. Og den har aldrig haft det bedre.


Michael Rasmussen, 38 år, selvstændig fra Farum

Ankel forstuvning. Jeg kom til Karin med en kraftig forstuvning i min højre ankel, som ikke ville forsvinde. Jeg blev af en kollega anbefalet, at prøve Karin. Efter kun 5 behandlinger kunne jeg genoptage mit meget aktive liv igen med tennis og padel. Efterfølgende har min famile og jeg selv benyttet og os af karins akupunktur behandlinger, både ift. fysiske og psykiske udfordringer.

Tak for dine meget effektive behandlinger og tak for, at du altid finder tid når noget akut opstår.


Lene Søby, 51 år, skolesekretær fra Hørsholm

Senfølger efter COVID-19. Jeg besøgte Karin første gang i maj 2021. Jeg havde set et opslag omkring forsøg med akupunktur mod Covid-19 senfølger, som Karin tilbød. Der var fokus på afhjælpning af træthed samt hukommelses- og koncentrationsbesvær – lige præcis de udfordringer, jeg døjede med efter mit sygdomsforløb med covid-19. Så jeg slog til. Og det har jeg absolut ikke fortrudt. Der gik ikke mange gange før jeg mærkede en klar forbedring. Den ekstreme træthed jeg mærkede, og følelsen af at være uklar og ”have grus i hovedet”, fortog sig allerede efter få gange med akupunktur. Det var en fantastisk følelse at få klarhed i hovedet igen – og dermed også mere energi og lyst til f.eks. at deltage i sociale arrangementer igen. Behandlingerne hjalp også på det hårtab, jeg havde lidt af efter sygdomsforløbet.

Da jeg desværre i juli måned fik et tilbagefald med mine symptomer efter 2. covid-19 vaccine, kontaktede jeg med det samme Karin, da hun jo tidligere havde hjulpet mig – og igen tryllede hun med sine nåle og skabte klarhed i mit hoved efter få gange. Derudover mødte jeg ind med smerter i venstre knæ efter en lidt for ambitiøs omgang yoga – og også disse smerter blev jeg behandlet for. Det var en virkelig vild oplevelse, for da jeg trådte ned af briksen, havde jeg ingen smerter i knæet overhovedet….

Jeg har erfaret på egen krop, at Karin kan afhjælpe alle mulige symptomer på en yderst effektiv måde. Karin er super dygtig og kompetent. Hun har en rigtig dejlig energi, og jeg er altid blevet mødt med et smil. Jeg har virkelig følt mig i trygge hænder hos Karin og jeg kan varmt anbefale hendes behandlinger. Karins nummer er i hvert fald for længst gemt i min telefon, så jeg hurtigt kan få fat i hende, hvis der skulle opstå et behov 😉


Jane Sørensen, 41 år, kontormedarbejder fra København

Nakkespændinger, migræne og stress. Jeg fik Karin anbefalet af en kollega. Jeg har i mange år løbende døjet med nakkespændinger som gav migræne og spændingshovedpine. Derudover har jeg af flere omgange være sygemeldt fra mit arbejde pga stress. Akupunktur behandlingerne gav overraskende hurtig resultat, allerede efter få behandlinger kunne jeg mærke betydelig bedring. Og forbedringerne fortsatte fra behandling til behandling.

 I dag bestiller jeg tid hos Karin så snart jeg mærker optakt til spændinger og/eller stress derved kan det holdes under kontrol, hvilket jeg er dybt taknemmelig for. 


Ole Nielsen, 52 år, Håndværker fra Herlev

Iskiasproblemer. Jeg har i mange år haft iskiasproblemer, som jeg ikke har kunne få bugt med. Efter tredje behandling hos Karin kunne jeg mærke væsentlig forskel. Jeg fik 6 behandlinger og herefter var problemet væk. Det er dog et åbenlyst sårbart punkt ved mig, så hvis jeg en sjælden gang mærker optakt til iskias problemer, får jeg to opfølgende behandlinger og så er jeg kørende igen:0)